Tilbud

IsFri 750 ml - Klar-til-brug

Kan bruges på fortorve, fliser, trapper og lignende.
Bemærk at IsFri ikke må bruges på bilruder.


Isfris is- og snesmeltningsprodukter har en både effektiv og hurtig virkning ned til minus 30°C - og genfryser ikke.

Produktet anvendes af professionelle på bl.a. Storebæltsbroen, start- og landingsbaner i lufthavne samt galvaniserede trapper for at undgå korrosion.

Oprindelsesland: Danmark

Lagerstatus: 713 stk. på lager

Vi kan normalt levere inden for 1- 4 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 

Sikker online betaling.

Beskrivelse

Detaljer

Findes både som en klar-til-brug flaske med indhold på 750 ml (rækker til ca. 20 m2), som sprøjtes direkte på isen. Fås også som en 2,5 liter koncentrat (rækker op til 160 m2) til opblanding i for eksempel en vandkande med sprederbom. IsFri flydende smelter hurtigt isen ved kontakt. IsFri flydende kan også bruges forebyggende på trappesten, fortove mm. så isdannelser kan forebygges. IsFri flydende binder sig til overflader og løber ikke så let af. 

FAQ

Produktet er udviklet af Norsk Hydro og godkendt efter de skrappe regler indenfor luftfart og anvendes med stor succes i lufthavne i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Produktet er gennemtestet af Hygiene Institut i Tyskland – resultatet var:
“Produktet er ufarligt for mennesker, dyr og organismer, der lever i vand. Biologisk nedbrydelig ved almindelig spildevandsbehandling”.

IsFri produkterne er baseret på Myresyre, som kendes fra myrer og brændenælder. Myresyre har den egenskab, at den smelter is. IsFri serien består af tre forskellige produkter, som alle har det til fælles at de kan smelte is på den mest miljøvenlige måde og samtidig nedbrydes biologisk. IsFri produkterne er også svanemærkede, som tegn på at de opfylder de højeste miljøstandarder.

Produktet er desuden skånsomt overfor alle uden- og indendørsbelægninger samt beton, metal, murværk, planter, fodtøj og dyrepoter.

Isfri 750 ml har Ingen afsmitning - med svag lugt.

Tør is ned til minus 30°C.
Produktet er flydende ned til 25°C.
Rækkeevnen er ca. 20 m2.

Varenummer

Varenummer

Varenummer tun1502605

Bed√łmmelser

Indsend din bed√łmmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bed√łmmelser. Log ind eller registrer