Handelsbetingelser, fragt & levering

BETINGELSER: Detailhandel

Forhandler med registreret CVR.nr, VAT number.

Ved større ordre, kan de blive bedt om et a conto beløb. Følgeseddel bliver indlagt sammen med varen, Fakturaen sendes pr. mail.

Her finder du vores betingelser, bl.a. information om fortrydelsesret, leveringstid osv.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Abatox Nordic A/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Abatox Nordic A/S. Alt betaling sker i DKK.

BETALINGSBETINGELSER
Ved køb har køber/modtager en betalingsfrist på 14 dage netto.

Anvendes en udenlandsk overførsel skal køber betale fakturabeløb + bankoverførsels gebyr på 50 DKK.

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT
Så snart din bestilling er modtaget, går vi i gang med at ekspedere ordren. Levering 1-5 hverdage. Betalingen bliver trukket når varen sendes fra vores lager. Forsendelse foretages med GLS eller DSV som pakkelabels. Du har også mulighed for selv at afhente din bestilling. Husk blot at ringe og aftal dato og tid. Er varen ikke på lagre, må der påregnes ca. 20 til 40 dages leveringsfrist.

RISIKOEN FOR VARERNE
Risikoen for varer købt i Abatox Nordic A/S overgår til dig som forhandler på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Abatox Nordic A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Abatox Nordic A/S. Detailhandel kunder har 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten bortfalder, hvis den er forårsaget af eksempelvis fejlagtig behandling. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Transportfirmaet.

FORTRYDELSESRET
Der ydes 14 dages fortrydelsesret.
Gælder ikke på tilbudsvarer - eller på forudbestilte varer.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet eller videresolgt til tredjepart. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette.

FORBEHOLD
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte/udgåede varer samt for ændringer i specifikationer. Abatox Nordic A/S er en del af HHS Gruppen A/S Cvr nr. 2706 6577 ¤ Romancevei 41 ¤ 2730 Herlev.
Telefon: +45 69 15 11 24 E-mail: kontakt@abatox.dk

Opdateret 20.03.2020

Om firmaet
Brancheforeningen


Er du privat kunde? 

Besøg vores søsterselskab ↴

Skadedyrshop

Det kan du forvente
  • Vi kan normalt levere inden for 1-4 hverdage.
  • Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 
  • Sikker online betaling

Følg os på Facebook

Se vores videoer

Abatox Nordic A/S

En del af HHS-gruppen cvr.nr. 2706 6577


telefon
+45 69 15 11 24

email kontakt@abatox.dk

Find vej til Abatox Nordic Romancevej 41 - 2730 Herlev