UTD BioCid / Desinficering (High level) - 10 Liter

BioCid er et aktivt desinficerende produkt som forringer levevilkårene for utøj som lus, lopper, sølvfisk og andre insekter.

Testet og godkendt for Coronavirus

KAN IKKE SENDES TIL PAKKESHOP

Oprindelsesland: Danmark

Lagerstatus: 3 stk. på lager

Vi kan normalt levere inden for 1- 4 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 

Sikker online betaling.

Beskrivelse

Detaljer

Med UTD BioCid kan du nu effektivt stoppe spredningen af sporer, svamp og gærsvamp – herunder skimmelsvamp.Dette unikke produkt eliminerer op til 99.999% af alle.Dette forringer desuden levevilkårene for lus, lopper, borebiller, sølvfisk UTD BioCid virker både akut og også forebyggende, da produktet lægger sig som en beskyttende hinde hvor det påføres. Steder der ofte bliver rengjorte, skal dog også ofte desinficeres, da produktets levetid forringes ved rengøring.sporer, svamp og gærsvamp. og andet utøj.

UTD BioCid er ikke skadeligt for mennesker, dyr eller miljøet, da indholdet af biocider til trods for sin store effekt, er for lavt til at det er skadeligt for andet end sporer, svamp og gærsvamp UTD BioCid fjerner desuden levevilkårene for lus, lopper og andet utøj. UTD BioCid er blandt andet velegnet til brug i omgivelser og lokaler/rumder er ramt af skimmelsvamp, har været oversvømmet(kloakvand), Sprøjt UTD BioCid direkte på det sted eller de instrumenter, der ønskes desinficeret. Produktet er langtidsvirkende afhængigt af miljøets Produktet kan bruges i koldtågemaskiner, sprayflasker, klud eller moppe.ganske som det er beregnet til. udsat for rotter(Weils syge), utøj etc.beskaffenhed.

Opbevares mellem 10 – 40°C. Kan bruges fra 5°C.

Ved anvendelse af tågesprøjte rækker 1 liter til maks. 80 m2. alt efter forholdene.  

 

Varenummer

Varenummer

Varenummer 2106

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer