RobiComb Pro Turbo el-lusekam

Lagerstatus: 306 stk. på lager

Varenummer
054292

Download filer

pdf
(Størrelse: 7 MB)

Robi Comb Pro Turbo er en hurtig, nem, sund og miljøvenlig måde til at bekæmpe hovedlus.

Lusekam
Den elektroniske lusekam bekæmper lus og æg ved kontakt. Udstyret med særlig udviklet mikroopladningsteknologi  som benytter en meget lav elektrisk puls, som dræber lus - uden at skade børn.

Avanceret design
Udstyret med 2 driftstilstande. Mode 1 detekterer lus med høj følsomhed, mens Mode 2 eliminerer og behandler angrebet. Gør at du nemt kan aflive flere lus, før du skal stoppe og rense kammen.

Zap lus
Undgå at bruge rodet, ildelugtende og skadelige produkter. Kør ganske enkelt RobiComb gennem rødderne af rent samt tørt hår - og følg det auditive signal for at identificere, for hvornår en lus er zappet.

Komplet familiebeskyttelse
Anvend RobiComb så meget som nødvendigt for den bedste lusebehandling i hjemmet. Dette FDA-registrerede produkt er gennemtestet og bliver benyttet af over 5 millioner familier på verdensplan.

Nem at bruge & sikker behandling
Let at anvende og bruge overalt. Fungerer med et enkelt AA-batteri. Belagte spidser til at beskytte hovedbunden.

Pakken indeholder 1 lup og 1 børste.

HUSK AT BESTILLE 1 STK. AA BATTERI

Køb elektronisk lusekam som bekæmper, dræber og eliminerer lus samt luseæg. Turbo funktion og hovedbund beskyttelse.

Robi Comb Pro er et effektivt alternativ til kemikaliebaseret lusebekæmpelse og langsom traditionel kæmning af hår. Robi Comb Pro er en hurtig, nem, sund og miljøvenlig bekæmpelse af hovedlus.

Robi Comb Pro model: Europa

• finder og dræber lusene uden brug af kemikalier

• bruges i tørt hår og er nem at rengøre

• sparer meget tid i forhold til vådkæmning

• kan bruges så ofte det behøves af hele familien

Hovedlus er desværre i stigende grad et problem for forældre, skoler og institutioner, der oplever hvordan mange børn igen og igen må kæmpe for at slippe af med hovedlus.

Typisk vælger mange at anvende en kombination af luseshampoo og tættekam i kampen mod hovedlusene. Men desværre bliver hovedlusene mere og mere resistente overfor de kemikalier, der anvendes i den traditionelle luseshampoo.

Det betyder at kemikalierne ikke længere udrydder hovedlusene lige så effektivt som tidligere og man kan som forældre føle sig fristet til at anvende endnu skrappere kemikalier i hovedbunden på sine børn for at få udryddet luseplagen.

Robi Comb Pro er en effektiv tættekam, der ved hjælp af en lille smule strøm dræber lusene i hovedbunden hurtigt og enkelt. Strømmen bliver leveret af et almindeligt AA-batteri. Ekstra tænder kan købes, hvis I f.eks er flere der deler kammen og gerne vil have hver jeres sæt.

Robi Comb Pro bruges bl.a. af sundhedsplejersker i alle 50 amerikanske stater til at undersøge for og bekæmpe lus hos skolebørn. Robi Comb Pro kan også købes på mange apoteker verden over.

Robi Comb Pro er et produkt, der er blevet solgt i million vis i 30 forskellige lande. Det første eksemplar blev solgt i USA tilbage i 1992 og gik under navnet Robi Comb. Kammen er siden videreudviklet og forbedret og resultatet er Robi Comb Pro. Kammen har med gode resultater gennemgået kvalitets- og sikkerhedstester.

 

 

Specifikationer
SKU054292
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto
Om firmaet
Brancheforeningen


Er du privat kunde? 

Besøg vores søsterselskab ↴

Skadedyrshop

Det kan du forvente
  • Vi kan normalt levere inden for 1-4 hverdage.
  • Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 
  • Sikker online betaling

Følg os på Facebook

Se vores videoer

Abatox Nordic A/S

En del af HHS-gruppen cvr.nr. 2706 6577


telefon
+45 69 15 11 24

email kontakt@abatox.dk

Find vej til Abatox Nordic Romancevej 41 - 2730 Herlev