IsFri 1 kg. granulat

Bliv fri for is og frost med IsFri granulat.

Isfri har en både effektiv og hurtig virkning ned til minus 30°C - og genfryser ikke.

Anvendes af professionelle på bl.a. Storebæltsbroen, start- og landingsbaner i lufthavne samt galvaniserede trapper for at undgå korrosion.

Oprindelsesland: Danmark

Lagerstatus: 379 stk. på lager

Vi kan normalt levere inden for 1- 4 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 

Sikker online betaling.

Beskrivelse

Detaljer

Sådan anvendes granulatet:

Granulaterne strøs på arealet, hvor isen ønskes fjernet. Granulaterne vil smelte sig ned gennem isen og begynd at tø isen nedefra. 1 kg rækker til ca. 30 kvadratmeter. Hvis islaget er tyndere end 1 mm og temperaturerne lige under frysepunktet bruges mindre. Hvis islaget er tykt og temperaturen mellem minus 5-10° C skal der bruges mere. 

FAQ

Produktet er udviklet af Norsk Hydro og godkendt efter de skrappe regler indenfor luftfart og anvendes med stor succes i lufthavne i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Produktet er gennemtestet af Hygiene Institut i Tyskland – resultatet var:
“Produktet er ufarligt for mennesker, dyr og organismer, der lever i vand. Biologisk nedbrydelig ved almindelig spildevandsbehandling”.

IsFri produkterne er baseret på Myresyre, som kendes fra myrer og brændenælder. Myresyre har den egenskab, at den smelter is. IsFri serien består af tre forskellige produkter, som alle har det til fælles at de kan smelte is på den mest miljøvenlige måde og samtidig nedbrydes biologisk. IsFri produkterne er også svanemærkede, som tegn på at de opfylder de højeste miljøstandarder.

Produktet er desuden skånsomt overfor alle uden- og indendørsbelægninger samt beton, metal, murværk, planter, fodtøj og dyrepoter.

Tør is ned til minus 30°C.
Rækkeevnen er ca. 30 m2.

Varenummer

Varenummer

Varenummer tun1502607

Bed√łmmelser

Indsend din bed√łmmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bed√łmmelser. Log ind eller registrer