Detex Blox 4 kg (overvågning)

20g monitoreringsblokke til overvågning af gnavere, tilsat middel der gør afføringen grøn under UV-lys. Spand indeholder 4 kg.


DATABLAD 

Oprindelsesland: Danmark

Lagerstatus: 0 stk. på lager

Vi kan normalt levere inden for 1- 4 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 

Sikker online betaling.

Beskrivelse

Detaljer

20g monitoreringsblokke til overvågning af gnavere, tilsat middel der gør afføringen grøn under UV-lys. Spand indeholder 4 kg.

Salgsenhed: 1 stk. Kolli: 2 spande.

    • Gode til identifikation af gnaver
    • Giver ekskrementer en lysende grøn farve
    • Særlig attraktive og meget velsmagende for mus og rotter

Detex Blox er et uundværligt redskab til overvågning af gnavers aktivitet. Blokkene kan anvendes i fødevareproduktioner, da de ikke indeholder de gængse allergener.

Blokkene bruges til at spore gnaverenes bevægelsesmønstre og til at identificere bosteder. Ekskrementerne fra gnavere, der har indtaget blokkene ser normalt ud under almindeligt lys, men lyser en lys neon grøn under UV-lys. Ved at spore disse ekskrementer kan skadedyrsbekæmperen identificere arten og størrelsen af en infestation, såvel som bo- og redeområder.

Detex er ideel til overvågning af gnavers aktivitet bl.a. i skoler, fødevareindustri, zoologiske haver, parker og andre følsomme områder. Når gnaveraktivitet opdages, kan skadedyrsbekæmperen erstatte blokken med et giftholdigt middel eller evt. fælder.

Brugsanvisning:
Anvendes i giftstationer for at undgå, at det øvrige dyreliv spiser af blokkene. Detex placeres i og omkring bygninger, hvor der er mistanke for gnaveraktivitet.
Rotter: 3-6 blokke for hver 9-15 m
Mus: 1-2 blokke for hver 2-4 m

Kontrollér giftstationerne jævnligt for at be- eller afkræfte gnaveraktivitet. Ved bekræftet aktivitet igangsættes bekæmpelse af det pågældende skadedyr.

DATABLAD

Varenummer

Varenummer

Varenummer 2032

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.