Velkommen til Abatox Nordic

BioVir Desinfektion 750ml

 


BioVir er ikke skadeligt for mennesker, dyr eller miljøet.


Til desinficering af lokaler, rum, afsnit og større områder. BioVir Desinficeringsmiddel klare arbejdet for Jer på en brøkdel af den tid, det normalt tager at desinficere. Med en koldtågemaskine tager det næsten ingen tid, og efter et lokale er desinficeret, kan det atter bruges. Koldtågen bevirker, at produkt kommer ind alle steder, også der hvor ingen almindelige desinficeringsmidler kan nå ind. Derfor kan vi garantere, at ingen bakterier, vira, sporer, svampe 
eller gær kan overleve eller sprede sig yderligere efter en behandling. Læs mere her


 

Lagerstatus: 1 stk. på lager

Vi kan normalt levere inden for 1- 4 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. 

Sikker online betaling.

Beskrivelse

Detaljer

 Desinfiktion

Med BioVir kan du nu effektivt stoppe spredningen af bakterier, vira og sporer –herunder E. coli, salmonella, Norovirus, MRSA og influenza-virus som fx H1N1. Vores unikke produkt eliminerer op til 99.9% af alle bakterier, vira og sporer ved at ødelægge deres RNA og DNA, så de ikke kan overleve eller spredes yderligere.

BioVir UTD er ikke skadeligt for mennesker, dyr eller miljøet, da indholdet af biocider til trods for sin store effekt, er for lavt til at det er skadeligt for andet end sporer, svamp og gærsvamp BioVir UTD fjerner desuden levevilkårene for lus, lopper og andet utøj. BioVir UTD er blandt andet velegnet til brug i omgivelser og lokaler/rumder er ramt af skimmelsvamp, har været oversvømmet(kloakvand), Sprøjt BioVir direkte på det sted eller de instrumenter, der ønskes desinficeret. Produktet er langtidsvirkende afhængigt af miljøets Produktet kan bruges i koldtågemaskiner, sprayflasker, klud eller moppe.ganske som det er beregnet til. udsat for rotter(Weils syge), utøj etc.beskaffenhed. 

Opbevares mellem 10 – 40°C. Kan bruges fra 5°C. Læs mere BioVir Desinfiktion 

SIKKERHEDSDATABLAD

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer BioVir Desinfiktion 750ml

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.